PRIVACYBELEID 
Verbeek Internet Publishing streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die u bij ons aanlevert. Uw privacy wordt door ons gerespecteerd. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. 
Door het gebruik van e-mail, het bezoeken van onze website, het aanleveren van artikelen, de hosting voor uw website en verzoek tot het aanpassen van websites, laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Wij bewaren en gebruiken de persoonsgegevens die door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. In deze verklaring informeren wij u over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan. 

PERSOONSGEGEVENS 
Afhankelijk van welke dienst u van ons afneemt, kunnen wij de volgende gegevens verzamelen:
- naam, adres, woonplaats (de NAW-gegevens);
- geslacht;
- telefoonnummer(s);
- e-mailadres;
- betalingsgegevens.

GRONDSLAG GEGEVENSVERWERKING 
Wij mogen alleen rechtmatig persoonsgegevens van u verwerken als wij dat doen op basis van een juridische grondslag. Wij verwerken uw persoonsgegevens omdat dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst tussen u en ons, artikel 6 lid 1 sub b van de AVG (algemene verordening gegevensbescherming). 
Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken voor een ander gerechtvaardigd belang, zoals het informeren van onze cliënten over actualiteiten of wijzigingen in onze dienstverlening, grondslag artikel 6 lid 1 sub f van de AVG.DOELEINDEN

GEGEVENSVERWERKING 
De persoonsgegevens die door ons worden verzameld, worden gebruikt voor de volgende doeleinden:
- het realiseren van de hosting;
- het realiseren van de website;
- het bijhouden van uw hosting;
- het bijhouden van de website;
- het bijhouden van door u aangegeven voorkeuren en
- het uitvoeren van overige, door u gevraagde diensten.

PERSOONSGEGEVENS EN DERDEN 
Wij verstrekken uw persoonsgegevens in beginsel alleen aan derde partijen indien u daar zelf toestemming voor heeft gegeven. Gegevensverstrekking zonder uw toestemming vindt plaats indien dat noodzakelijk is om de overeenkomst tussen u en ons uit te kunnen voeren of een wettelijke verplichting ons dat voorschrijft. 

BEWAARTERMIJNEN GEGEVENS 
Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de in deze privacyverklaring beschreven doeleinden, tenzij dat nodig is op grond van een wettelijke verplichting. 

BEVEILIGING 
Om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen hebben wij passende beveiligingsmaatregelen getroffen. Binnen ons bedrijf is een Privacybeleid opgesteld en geïmplementeerd. Op de website staan een aantal links van derden. Wij maken u er op attent dat wanneer u deze bezoekt, de voorwaarden uit de privacyverklaring van deze derden van toepassing zijn. Wij raden u aan om de privacy verklaringen van deze websites te lezen voordat u daar verder gebruik van maakt. Voor het functioneren van de website maken wij alleen gebruik van noodzakelijke cookies.

RECHTEN 
Wanneer u persoonsgegevens aan ons heeft verstrekt, heeft u verschillende rechten die u kunt uitoefenen. Zo heeft u recht op inzage, rectificatie en het wissen van uw gegevens. Ook kunt u ons verzoeken om uw gegevens aan u of een andere partij over te dragen of om gegevensverwerking te beperken. Het staat u daarnaast vrij om bezwaar te maken tegen een verwerking van uw gegevens. U kunt bovendien uw toestemming voor de gegevensverwerking altijd intrekken. U kunt uw verzoek bij ons kenbaar maken door telefonisch contact met ons op te nemen via 00306664812.
Wij streven ernaar om binnen 14 werkdagen op uw verzoek te reageren. 

KLACHTEN 
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan, dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). 

WIJZIGINGEN 
Wij behouden ons het recht voor om deze privacy-en cookieverklaring aan te passen.

COOKIES
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Op deze website maken we gebruik van de volgende soorten cookies:

Functionele cookies:
Om een voorkeurinstelling van u te onthouden zoals het niet meer tonen van de melding cookieverklaring na het wegklikken ervan, maken wij gebruik van zogenaamde functionele cookies.

Analyse cookies:
Deze website maakt gebruik van twee webanalysediensten: StatCounter en Google Analytics (een webanalysedienst van Google Inc.) om inzicht te hebben in hoe onze bezoekers gebruik maken van (onderdelen van) onze website, zodat we de website waar nodig kunnen verbeteren.
StatCounter. Als u onze website bezoekt wordt er een StatCounter analytics cookie (met de naam "is_unique") door uw browser op uw computer opgeslagen. Deze cookie wordt alleen gebruikt om te bepalen of u een bezoeker bent die voor het eerst onze website bezoekt, of dat u de website voorheen vaker bezocht heeft.  Er wordt geen persoonlijke informatie in deze cookie opgeslagen.
Google Analytics Google gebruikt zogenaamde ‘cookies’, kleine tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen om te kunnen analyseren hoe u de website gebruikt. De informatie (inclusief uw IP-adres) die door deze cookies over uw gebruik van deze website wordt gegenereerd, wordt verzonden naar en opgeslagen op een server van Google in de VS.Google gebruikt de desbetreffende informatie om te analyseren hoe u de website gebruikt, om rapporten over websiteactiviteiten op te stellen voor de exploitanten van de website en om aanvullende diensten te leveren in verband met het gebruik van de website en internet.Google verzendt dergelijke informatie ook naar een derde als dit wettelijk vereist is of als een derde de verantwoordelijkheid heeft om deze gegevens namens Google te verwerken. Google relateert uw IP-adres nooit aan andere gegevens van Google.

Cookies t.b.v. Sociale Netwerken
Op onze website zijn knoppen opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (‘liken’) of delen (‘tweeten’) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze knoppen werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. 

Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Door de instellingen van uw browsersoftware aan te passen kunt u voorkomen dat er cookies op uw computer worden geplaatst. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

Wij wijzen er echter op dat u in dit geval mogelijkerwijs niet in volle omvang gebruik kunt maken van alle functies van onze website.
Afmelden voor het plaatsen van cookies door Google en aan Google gelieerde bedrijven kunt u doen via https://policies.google.com/technologies/ads ; 
Afmelden voor het plaatsen van cookies door StatCounter kunt u doen via http://statcounter.com/about/set-refusal-cookie/.

Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden
Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die onder meer via onze website advertenties aan u vertonen. Deze cookies kunt u centraal verwijderen via Your Online Choices zodat ze niet bij een website van een derde teruggeplaatst worden.

CONTACT 
Heeft u nog vragen of opmerkingen na het lezen van deze privacy-en cookieverklaring? Dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookies stellen ons in staat onze diensten aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, aanvaardt u ons gebruik van cookies Meer informatie